Odal Næringshage

Hobbytunet

Hobbytunet er målbedrift i næringshagen, og holder til på Oppstad i Sør-Odal.

Denne teksten er hentet fra deres web-side:

Hobbytunet ble etter en del tankevirksomhet en realitet våren 2014. Vi som står bak er familien Bratt som består av Randi og Cato og våre barn Amund, 9 år, Mari 7 år og Andrea 5 år. Vi bor i Hedmark på en gård på Oppstad. Det er jeg, Randi, som drifter Hobbytunet men med Cato som kyndig datahjelp og motivator og med ungene som engasjerte utprøvere av våre produkter.

Jeg har alltid vært interessert i mange ulike hobbyaktiviteter og jeg har prøvd mye forskjellig. I  det siste har det blitt mye serviettdecoupage, Jeg har siden barneårenesamlet på servietter og har ei etterhvert ganske stor samling. Det er veldig moro å kunne bruke servietthobbyen til å skape noe fint og gjerne lage noe nytt av gamle ting.

Foruten decoupageprodukter har jeg valgt å ta inn litt forskjellig til scrapbooking / kortlaging som jeg også har holdt på med i flere år. Tanken min er å begynne med dette og barnehobby for etterhvert å kunne utvide varebeholdningen i flere retninger.

Målet mitt med Hobbytunet er å kunne ha god kontakt med dere kunder og jeg vil gjerne ha innspill på type varer dere ønsker. Jeg kan bestille det meste av hobbyutstyr selv om det ikke ligger i nettbutikken. Frakt og betalingsmuligheter kan dere lest om her :

LØRDAG 4.OKTOBER 2014 åpnet Hobbytunet i tillegg til nettbutikken også butikk hjemme på gården i fjøset. Dette er en annerledes butikk med sjarm og landlig stil. Her vil vi selge hobbymatriell og ferdige produkter av ulike typer, f.eks. lys, kort til alle anledninger, tovede strikkeprodukter, suddibusser osv. Vi vil også ha div. hobbykvelder/dager som det er mulig å melde seg på.  Vi tar gjerne i mot tips og ønsker i forhold til disse aktivitetene. Velkommen til et hyggelig gårdsbesøk 🙂 Lik oss på facebooksiden vår for å se hva som skjer i Hobbytunet www.facebook.com/hobbytunet

 

Åpningstider for Hobbytunet:

Mandag: 10.00 – 16.00

Tirsdag: 12.00 – 18.00

Onsdag: Åpent etter avtale

Torsdag: 10.00 – 16.00

Fredag: Åpent etter avtale

Lørdag: Første lørdag hver månded 10.00 – 14.00 ellers åpent etter avtale