• Eskoleia stålproduksjon. Norges eneste produsent av garderobeskap i stål til private, næringslivet og det offentlige. Vårt mål er å være blant Nordens fremste produsenter av oppbevaringsløsninger i stål. Vi tar også på oss oppdrag innen produktutvikling, eller produksjon av komponenter eller salgsklare produkter som underleverandørprodusent. Til sammen har vi mer enn 100 års erfaring med produksjon av produkter i forskjellige metaller. All produksjon foregår i egne lokaler på Kongsvinger, hvor vi designer nye produkter eller produserer kundespesifikke løsninger.

 

  • Eskoleia personalutvikling. Eskoleia bidrar til at personer utenfor ordinært arbeidsliv får mulighet for arbeidspraksis og utvikling av kompetanse for å bedre mestre nytt yrkesvalg eller beholde jobben. Vi har et tverrfaglig og kompetent veileder-team som bistår personer innenfor omstilling og arbeidsinkludering. Vi har et omfattende og godt samarbeid med næringslivet, og kan derfor tilby arbeidspraksis innenfor veldig mange yrker. Vi er godkjent lærebedrift i 11 forskjellige yrkesfag. Vi tilrettelegger individuelle og tilpassede utdanningsløp for lærlinger, lærekandidater og praksiskandidater.

 

  • Alternativ Bemanning & Rekruttering. Eskoleia bistår næringslivet innenfor rekrutering og bemanningstjenester. Tett oppfølging av våre dyktige kandidater både i forkant, under og etter endt oppdrag sikrer nødvendig trygghet i prosessen. Eskoleia ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner med å finne kandidater med rett kompetansen til din bedrift.

 

  • Eskoleia barnehage. Kom og bli med oss på safari! Vi leker, fantaserer, drar på eventyr og opplever spenning og utfordringer i trygge omgivelser. Vi setter barnet i fokus og har fokus på å skape et kreativt miljø som preges av glede, humor og latter. Vi legger til rette for at barna utvikler seg og bygger selvtillit gjennom å mestre og å få lov til å være seg selv. Eskoleia barnehage tilbyr et miljø hvor barna får bruke seg selv, blir sett og veiledet.