Odal Næringshage

Nye bedrifter i næringshagen

Vi har fått en ny bedrift i næringshgen og en ny målbedrift som ikke er «bosatt» hos oss. Vi ønsker velkommen og heiser flagget. Alltid moro å ønske nye velkommen!

Randi Bratt i Hobbytunet er fornøyd med avtale som målbedrift med næringshagen. Hun tror dette vil øke kommunikasjonskompetansen i bedriften Hobbytunet på Oppstad.

Hobbytunet ble etter en del tankevirksomhet en realitet våren 2014. De  som står bak er familien Bratt som består av Randi og Cato og deres barn Amund, 9 år, Mari 7 år og Andrea 5 år. De bor på en gård på Oppstad. Det er Randi som drifter Hobbytunet men med Cato som kyndig datahjelp og motivator og med ungene som engasjerte utprøvere av produktene.

Randi har alltid vært interessert i mange ulike hobbyaktiviteter og hun har prøvd mye forskjellig. I  det siste har det blitt mye serviettdecoupage, hun har siden barneårenesamlet på servietter og har ei etterhvert ganske stor samling. Det er veldig moro å kunne bruke servietthobbyen til å skape noe fint og gjerne lage noe nytt av gamle ting.

Foruten decoupageprodukter har hun valgt å ta inn litt forskjellig til scrapbooking / kortlaging som hun også har holdt på med i flere år. Tanken hennes er å begynne med dette og litt barnehobby for etterhvert å kunne utvide varebeholdningen i flere retninger.

Målet med Hobbytunet er å kunne ha god kontakt med kundene og Randi vil gjerne ha innspill på type varer som kundne ønsker. Hun kan bestille det meste av hobbyutstyr selv om det ikke ligger i nettbutikken www.hobbytunet.no. Hun ønsker velkommen til hobbyrommet og lageret i fjøset hjemme på Oppstad! Besøk også gjerne facebooksiden til Hobbytunet der det fortløpende vil komme nyheter, tilbud, tips og ideer. www.facebook.com/hobbytunet

Randi og Tove

Produktdesigner Lina Vinju Lindahl er et nytt og friskt tilskudd til miljøet i næringshagen. Hun kommer med spennende produktideer og vi gleder oss til å bidra videre for denne spennende bedriften!

LINA II